Dålig uppdatering

Ojoj va dålig ja är på och skriva här. Finns väl inte så mycket att skriva heller. Älsklings mikkis har kommit hem från london och nu väntar jag på att hon ska vakna! Älskling är och jobbar så jag är själv, inte så kul. Speciellt inte när man är sjuk.

I magen rör de sig som aldrig förr. Väldigt livligt därinne, speciellt på kvällen när man ska sova! Så mysiiigt :):)

Nu ska jag få orken och hämta tvätten och dammsuga lite. Annars blir det bara en soffliggar dag idag! :D


v.20!

Nu är jag i vecka 20. Tycker de går långsamt som fan, men växer har jag märkt att jag gör iaf :) Ska till barnmorskan nu på ferdag och kolla hjärtljud osv., ska bli skoj. Nu är sandra påväg hit med brunch som vi ska smälla i oss. Sen blir det skolan och antagligen ikea! Ska köpa mig en byrå jag kan ha alla bebiskläder i. Får knappt plats med våra kläder i garderoben vi har nu lixom, så vi behöver nog egentligen köpa mer än 1 byrå, men det tar vi framöver.

måste faktiskt skriva att jag börjar bli riktigt rädd för katten också, hahaha!
Btw nån som vill ha en katt? Måste bli av med den snarast!


Göteborg

Sitter hos pappa hemma i göteborg nu. Han är på nån kurs med jobbet så just nu är jag ensam här så jag får sysselsätta mig själv. Har varit här sen i måndags och åker hem imorn (fredag)! Var på ullared i tisdags, hittade lite grejor. Men måste verkligen åka dit en gång till innan jul!!!!

SÅ imorn går tåget 11.08 och är framme 13.28 eller nått sånt. Hampus och Emma kommer och hämtar mig på station eftersom jag har endel med mig hem.
Fick reda på igår att jag missar andra vaccinations sprutan, men jag får väl ringa till dom och fråga om jag kan ta den någon annan dag. Kan ju inte va hela världen.

Och älskling är i usa igen.. Bara en vecka denna gången som tur är. En vecka går snabbt, måste gå snabbt. Så jäkla tråkigt och sova själv, och vakna själv. Har lixom ingen att prata med eller nått. Nej fy va tråkigt..

Nu ska jag gå och fixa mig lite frulle


RSS 2.0